CCXL Theater is het nieuwe cultuurpodium van Zeeland. Deze nieuwe, multifunctionele superzaal van CineCity in Vlissingen telt ruim 700 comfortabele zitplaatsen. CCXL Theater heeft daarmee niet alleen tweemaal de capaciteit van de huidige grote zaal van de megabioscoop, die praktisch in de achtertuin van Hotel Brasserie De Leugenaar ligt, maar is tevens de grootste theaterzaal van midden- Zeeland met een hydraulisch podium. Op vertoon van een geldig ticket/ plaatsbewijs van CCXL Theater of bioscoop CineCity Vlissingen krijg je 10% korting op de a la carte lunch of diner rekening.

Naast het grootste filmdoek van Nederland beschikt CCXL Theater over Dolby Atmos, het meest geavanceerde systeem dat ongeëvenaarde geluidskwaliteit garandeert. CCXL Theater is multifunctioneel zodat zowel bioscoopvoorstellingen als intieme concerten van wereldsterren te zien zijn. Een overzicht van alle voorstellingen is te vinden op www.ccxl.nl