Op vertoon van “de Pas” van WVO of de Zorgstroom “X-tra pas” verlenen wij 15% korting op uw (diner) rekening*.
De korting is ook geldig op (verjaardags)feesten, partijtjes en borrels!

Lekker anders en puur eten doet u bij Hotel Brasserie De Leugenaar met een uniek zicht op zee. De boten varen nergens zo dicht langs de kust als voor De Leugenaar. Onze chefkok en zijn team laten u zeven dagen per week genieten van heerlijke (streek)gerechten. Naast onze uitgebreide lunch- en dinerkaart bieden wij iedere maand een wisselend maandmenu aan. Ook voor een kop koffie met luxe gebak of een warme appelbol zit u hier goed. Uiteraard is het mogelijk om de portiegrootte naar uw wens aan te passen.

(Verjaardags)feesten, partijtjes en borrels worden door ons tot in de puntjes verzorgd. Het leven is een feestje en als u wilt, hangen wij zelfs de slingers voor u op. Wij maken er graag een onvergetelijke dag van.

Op vertoon van “De Pas” van WVO Zorg en/of de Zorgstroom “X-tra pas” verlenen wij 15% korting op uw (diner) rekening. Ook geldig op (verjaardags)feesten, partijtjes en borrels!

* De korting geldt niet op cadeau-/waardebonnen of toeristenbelasting en niet tijdens feestdagen of in combinatie met andere acties.