Voor ons hotel zijn wij nog op zoek naar collega’s die het ontbijt(buffet) voor onze gasten verzorgen. Ben jij een vroege vogel? Hou jij van aanpakken en geniet jij er van onze gasten in de watten te leggen?

Solliciteer dan snel voor deze functie! Sollicitaties kun je sturen aan info@hoteldeleugenaar.nl t.a.v. Lianne Boone

De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen en aanvullen van het ontbijt(buffet) uitchecken van hotelgasten, het te woord staan van gasten (zowel persoonlijk als telefonisch) Op drukke dagen kan het voorkomen dat het ook nodig is dat je na afloop van het ontbijt meehelpt in de bediening.

Functie-eisen:
-Flexibel inzetbaar
-Ervaring in verzorgen van ontbijt, bediening of receptie is een pré

Arbeidsvoorwaarden
Contract (4- uur) en salaris conform Horeca cao
Je zult gemiddeld 3 a 4 ochtenden per week worden ingezet.