Agenda

Let op: verbod van honden op de Vlissingse stranden geldt van april t/m september!


Festival: Cuisine Machine

Het hele pinksterweekend vindt er een groot eetspektakel plaats in en rond de Machinefabriek te Vlissingen. Tijdens het festival zijn er niet alleen foodtrucks uit Zeeland en binnen- en buitenland, maar ook foodstands van producenten van échte streekproducten, van Zeeuwse topchefs en van multiculti-eethuisjes uit het Vlissingse. Binnen en buiten de fabriek is er volop ruimte om te zitten en hangen. Er is muziek en vele andere vormen van vertier.

⏰ vrijdag 7 juni t/m 10 juni 2019 vanaf 13:00 uur

Pinkstermarkt
Een jaarlijks terugkerende markt op de mooie boulevards van Vlissingen
Er staan +/- 150 kramen met een groot diversiteit aan producten.

⏰ 9 juni 2019 vanaf 10:00 tot 17:00

Onderstroom zomerfestival
Festival Onderstroom is drie dagen lang theater op straat en muziek aan zee in een uniek decor: de stad zelf! Het festivalterrein ligt dit jaar pal aan de kust, op de boulevard van Vlissingen direct naast hotel Britannia.

⏰ 5, 6 en 7 juni 2019 vanaf 16:00 tot 22:30

Kermis
Een week lang kermis in Vlissingen met allerlei attracties voor jong en oud. De attracties vind je op het Bellamypark, Nieuwendijk, Ruyterplein, Zeilmarkt, Arsenaalplein en Spuistraat.

⏰ 12 tot 21 juli 2019 vanaf 14:00 tot 00:00

Zomer Boulevardmarkt
Zomermarkt op de Vlissingse boulevard: Boulevard De Ruyter, Boulevard Bankert, Boulevard Evertsen

⏰ 21 juli 2019 vanaf 10:00 tot 17:00

Midzomernachtmarkt
2,5 kilometer markt, muziek, cultuur en vermaak.
Ieder jaar op de eerste vrijdag van augustus organiseert de Stichting Speciale Markten Zuid-West Nederland de Midzomernachtmarkt op de Boulevard van Vlissingen. Een markt met ruim 250 kramen maakt deze nachtmarkt tot een van de grootste nachtmarkten, omringd door muziekoptredens en vele standwerkers. Een markt die traditioneel afgesloten wordt met om precies 00.30 uur spectaculair vuurwerk!

⏰ 2 augustus 2019 vanaf 20:00 uur

Vlissingen zingt
Vlissingen Zingt is een evenement voor iedereen die graag zingt, vals als een kraai of zuiver als een nachtegaal, dat maakt niets uit bij Vlissingen Zingt! Het evenement is voor iedereen van jong tot oud. Bellamypark.

⏰augustus 2019 vanaf 19:30 uur

Zomer Boulevardmarkt
Zomermarkt op de Vlissingse boulevard: Boulevard De Ruyter, Boulevard Bankert, Boulevard Evertsen

⏰ 18 augustus 2019 vanaf 10:00 tot 17:00

Film By The Sea
Film by the Sea is hét festival voor film en literatuur en al sinds 1999 een begrip in Zeeland en ver daarbuiten. Elk jaar komen tienduizenden bezoekers naar de havenstad Vlissingen om zich tien dagen lang onder te dompelen in het beste wat film en boek te bieden hebben. Zo worden er bekende en minder bekende films en documentaires getoond, competities gehouden, lezingen, colleges en concerten gegeven en de gezelligste feestjes gebouwd. Ook vele acteurs, schrijvers en regisseurs van vakveteranen tot jonge talenten laten graag hun gezicht zien bij het festival. De unieke locatie aan zee en het bomvolle, steeds verrassende programma maken Film by the Sea van Openingsgala tot Slotfeest ieder jaar weer een feest.

⏰ 13 tot 22 september 2019 vanaf 10:00 uur

Open monumentendag

⏰ 13 tot 15 september 2019

Whisky by the Sea
Een grote proeverij van meer dan 500 whisky’s. Hier komen de whiskyimporteurs bijeen om de bezoekers kennis te laten maken met hun producten of om de meer gevorderden whisky drinkers de diepere geheimen van het whiskymysterie te laten ontdekken. Ook zijn er zogenoemde masterclasses.

⏰ 20 en 21 september 2019 vanaf 19:30

Motor strandcross

⏰ 20 oktober 2019

Scheldeblues

⏰ 25 januari 2020

Winterarrangement

Winterarrangement

Ook in de winter zit u goed in een van onze hotels in Vlissingen, maak gebruik van ons winterarrangement en kom even helemaal tot rust Inhoud arrangement: - 2x overnachting op een sfeervolle kamer - 2x uitgebreid ontbijtbuffet - Ontvangst met koffie/ thee of warme...

Lees meer
Herfstarrangement

Herfstarrangement

De herfst is een van de mooiste seizoenen van het jaar. Heerlijke wandelingen over het strand of door de kleurrijke bossen. Vergeet ook vooral niet te genieten van de woeste zee bij stormachtig weer, spectaculair! Inhoud arrangement: - 2x overnachting op een 2...

Lees meer
Leugenaar Arrangement

Leugenaar Arrangement

U geniet elke dag van een sfeervolle overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk 3-gangen diner* in onze brasserie of serre. Prijzen zijn op basis van een stadszijde kamer: Aantal nachten 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 Prijs laagseizoen p/p. 165,00 / 245,00 / 325,00...

Lees meer
CCXL Voordeel: 10% korting op overnachtingen!

CCXL Voordeel: 10% korting op overnachtingen!

Brengt u een bezoek aan het CCXL Theater en bent u nog op zoek naar een overnachting? Wij bieden u 10% korting op onze standaard kamerprijzen aan op vertoon van een geldig ticket/ plaatsbewijs van CCXL Theater of bioscoop CineCity Vlissingen (10% korting gerekend over...

Lees meer