ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Voor alle onze diensten en overeenkomsten hanteren wij de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) Via deze link kunt u deze inzien/ downloaden: Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)

 

Huisregels

 

 1. Roken in het hotel is niet toegestaan, wanneer u zich als gast niet aan deze regel houdt zullen wij hier kosten voor in rekening brengen.
 2. Incidenten die een brandalarm of schade veroorzaken in het pand met voor de hand liggende onachtzaamheid veroorzaakt door de gast, worden in rekening gebracht.
 3. Respecteer andere gasten in het hotel door geen storend geluid/overlast te maken.
 4. De gast is verantwoordelijk voor de kamersleutel tot het uitchecken. De verloren sleutel wordt in rekening gebracht.
 5. Het bij de reservering opgegeven creditcard nummer zal worden belast.
 6. Indien u overnacht in ons hotel betaald u € 2,50 tax en handling fee per persoon per nacht.
 7. Inchecken dagelijks mogelijk van 14:00 tot uiterlijk 21:00 uur.
 8. Gereserveerde kamers zijn gegarandeerd tot 18:00 uur.
 9. Indien u niet in de mogelijkheid bent voor 18:00 uur in te checken dient u ons hiervan uiterlijk op de dag van aankomst voor 17:00 uur op de hoogte te stellen en een creditcard garantie af te geven. Na overleg is het mogelijk tot uiterlijk 21:00 uur in te checken.
 10. Indien u het nalaat ons tijdig te informeren van een late(re) aankomst, kan uw reservering niet worden gegarandeerd. De kosten voor no- show, als ook van het ontbijt zullen dan in rekening worden gebracht.
 11. Mocht u op zakenreis zijn en een nota met de bedrijfsinformatie of vermelding van een ordernummer willen hebben dan dient u dit uiterlijk voor het inchecken aan te vragen. Verzoeken na het inchecken worden niet gehonoreerd.