Onze brasserie

De brasserie heeft een warme, gezellige uitstraling waar u zich snel thuis voelt. De donker rode stoelen, de lange bank en de glazen wand met led verlichting geven de brasserie een moderne uitstraling. De brasserie telt ca 40 zitplaatsen. De serre heeft 28 zitplaatsen. Met mooi weer staat deze open en kunt u genieten van de zon. Wanneer het afkoelt in de late avonduurtjes of tijdens gure dagen wordt de Auria terrasverwarmer voor u aangezet.

De brasserie, de gezellige serre en het terras aan zee kijken allen uit over de Westerschelde. U kunt hier genieten van een heerlijk kopje koffie, een snelle (zaken)lunch of een uitgebreid diner. Ons keukenteam verzorgt de lekkerste gerechten. Onze kaart wisselt 4 keer per jaar. Ook de seizoensgerechten verliezen wij niet uit het oog. Asperges, nieuwe haring en natuurlijk Zeeuwse mosselen staan bij ons op het menu wanneer het seizoen van start is.

Serre/terras

Vanuit de serre en tijdens de zomermaanden op ons gezellige terras, kunt u genieten van het mooiste uitzicht over de Westerschelde. De boten varen nergens zo dicht langs de kust als voor De Leugenaar. En terwijl u het schouwspel van de Westerschelde ervaart, voorzien wij u van uw drankje en hapje.

Wij serveren zowel lunch als diner in de serre of op het terras. En wordt het in de avond wat frisser, dan verwarmen wij de serre voor u met onze Auria terrasverwarmers.

Onze serre heeft 28 zitplaatsen en kunt u tevens gebruiken voor het houden van een receptie, verjaardag of zakelijk diner. Uw gasten zullen het spectaculiare uitzicht zeker waarderen. Wilt u tijdens de zomermaanden iets speciaals? Ook ons terras op de boulevard kunt u gebruiken voor een verjaardag of een receptie. Het terras beschikt over ca 120 zitplaatsen. Wanneer u dit wenst geven wij u vrijblijvende informatie.

OPENINGSTIJDEN
Lunchgerechten serveren wij tot 17:00 uur.
Onze keuken is doorlopend geopend op de volgende tijden:

Van 1 april tot 31 oktober:
Dagelijks van 12:00 tot 21:30 uur *

Van 1 november tot 31 maart:
Dagelijks van 12:00 tot 21:00 uur *

* In rustige periodes is het mogelijk dat onze keuken al om 20:00 uur sluit.

Afwijkende openingstijden

Tijdens feestdagen zijn er mogelijk afwijkende openingstijden