Algemene informatie

 

Hotel de Leugenaar op de boulevard van Vlissingen

Hotel Brasserie De Leugenaar beschikt over 15 hotelkamers, waarvan 9 met een schitterend uitzicht over de Westerschelde (6 kamers zijn uitgerust met een balkon). De overige kamers zijn gelegen aan de achterzijde van het hotel die uitkijken op Vlissingen.

Onze hotelkamers zijn comfortabel ingericht met 2 eenpersoonsbedden, een bureautje met stoelen en ze beschikken uiteraard over een douche, toilet, radio en KTV met Nederlandse, Duitse, Franse, Engelse en Amerikaanse TV-stations. Het gehele hotel is voorzien van gratis draadloos internet. Uw kamer kunt u bereiken via de trap of met de lift. Vanaf het moment dat onze medewerkers het pand hebben verlaten (dit is mogelijk vanaf 21:00 uur) tot 06:30 uur, de volgende ochtend, is de lift buiten werking. Het is dan alleen mogelijk gebruik te maken van de trap.

Het uitgebreide ontbijtbuffet staat voor u klaar in de brasserie. Het ontbijt wordt op de volgende tijden geserveerd:

Van 1 april tot 31 oktober:
Maandag – Zaterdag: 07:00 – 10:00 uur
Zondag: 08:00 – 10:30 uur

Van 1 november tot 31 maart:
Maandag – Vrijdag: 07:00 – 10:00 uur
Zaterdag & Zondag: 08:00 – 10:30 uur

Leugenaar Arrangement

Leugenaar Arrangement

U geniet elke dag van een sfeervolle overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk 3-gangen diner* in onze brasserie of serre.
Lees meer…

Keukenhulp

Keukenhulp

Heb jij zin om te werken in een jong team, kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken en ben je enthousiast en flexibel ingesteld? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Lees meer…