Algemene informatie

 

Hotel de Leugenaar op de boulevard van Vlissingen

Hotel Brasserie De Leugenaar beschikt over 15 hotelkamers, waarvan 9 met een schitterend uitzicht over de Westerschelde (6 kamers zijn uitgerust met een balkon). De overige kamers zijn gelegen aan de achterzijde van het hotel die uitkijken op Vlissingen.

Onze hotelkamers zijn comfortabel ingericht met 2 eenpersoonsbedden, een bureautje met stoelen en ze beschikken uiteraard over een douche, toilet, radio en KTV met Nederlandse, Duitse, Franse, Engelse en Amerikaanse TV-stations. Het gehele hotel is voorzien van gratis draadloos internet. Uw kamer kunt u bereiken via de trap of met de lift. Vanaf het moment dat onze medewerkers het pand hebben verlaten (dit is mogelijk vanaf 21:00 uur) tot 06:30 uur, de volgende ochtend, is de lift buiten werking. Het is dan alleen mogelijk gebruik te maken van de trap.

Het uitgebreide ontbijtbuffet staat voor u klaar in de brasserie. Het ontbijt wordt op de volgende tijden geserveerd:

Van 1 april tot 31 oktober:
Maandag – Zaterdag: 07:00 – 10:00 uur
Zondag: 08:00 – 10:30 uur

Van 1 november tot 31 maart:
Maandag – Vrijdag: 07:00 – 10:00 uur
Zaterdag & Zondag: 08:00 – 10:30 uur

City & Beach Arrangement

City & Beach Arrangement

2 nachten heerlijk genieten van het beste dat Vlissingen te bieden heeft; een gezellig stadscentrum en het prachtige strand! Vanaf slechts € 46,25 per persoon per nacht. Lees meer…

Leugenaar Arrangement

Leugenaar Arrangement

U geniet elke dag van een sfeervolle overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk 3-gangen diner* in onze brasserie of serre.
Lees meer…

Pasen Arrangement 2020

Pasen Arrangement 2020

Wilt u de Paasdagen eens ergens anders doorbrengen? Op 1ste Paasdag is er op de boulevard van Vlissingen tussen 10 en 17 uur een gezellige Paasmarkt. Aankomst zaterdag 11 april of zondag 12 april 2020. Lees meer…

Geachte gast,

Toeristische verblijven zijn tot 10 mei a.s. verboden in Zeeland. Zakelijke verblijven zijn wél toegestaan. Ontbijt en desgewenst diner worden dmv roomservice tot voor de kamer gebracht conform regels RIVM. Meer informatie over de mogelijkheden geven wij u door bij het maken van uw reservering.

Wij zijn slechts enkele uren per dag telefonisch bereikbaar. Wij verzoeken u uw vragen zoveel mogelijk per email te stellen.