Algemene informatie

 

Hotel de Leugenaar op de boulevard van Vlissingen

Hotel Brasserie De Leugenaar beschikt over 15 hotelkamers, waarvan 9 met een schitterend uitzicht over de Westerschelde (6 kamers zijn uitgerust met een balkon). De overige kamers zijn gelegen aan de achterzijde van het hotel die uitkijken op Vlissingen.

Onze hotelkamers zijn comfortabel ingericht met 2 eenpersoonsbedden, een bureautje met stoelen en ze beschikken uiteraard over een douche, toilet, radio en KTV met Nederlandse, Duitse, Franse, Engelse en Amerikaanse TV-stations. Het gehele hotel is voorzien van gratis draadloos internet. Uw kamer kunt u bereiken via de trap of met de lift. Vanaf het moment dat onze medewerkers het pand hebben verlaten (dit is mogelijk vanaf 21:00 uur) tot 06:30 uur, de volgende ochtend, is de lift buiten werking. Het is dan alleen mogelijk gebruik te maken van de trap.

Het uitgebreide ontbijtbuffet staat voor u klaar in de brasserie. Het ontbijt wordt op de volgende tijden geserveerd:

Van 1 april tot 31 oktober:
Maandag – Zaterdag: 07:00 – 10:00 uur
Zondag: 08:00 – 10:30 uur

Van 1 november tot 31 maart:
Maandag – Vrijdag: 07:00 – 10:00 uur
Zaterdag & Zondag: 08:00 – 10:30 uur

Voorjaars arrangement

Voorjaars arrangement

Dit voorjaar genieten van al het moois dat Vlissingen te bieden heeft? Wij hebben een voorjaarsarrangement voor u samengesteld welke ook geboekt kan worden tijdens carnaval en de voorjaarsvakantie!
(boekbaar van 17 februari t/m 26 maart 2023) Lees meer…