HOTEL en brasserie Op de rand van stad & strand

Hotel Brasserie De Leugenaar ligt aan de langste zeeboulevard van Nederland. Het uitzicht is er werkelijk grandioos!

Ons hotel is een sfeervol en gezellig hotel met 15 tweepersoonskamers. De brasserie heeft een warme uitstraling waar u zich gelijk thuis voelt. Op een steenworp afstand van de meeste hotelkamers, de serre en het terras op de boulevard, varen de zeeschepen voorbij en kunt u genieten van het zeezicht. Helemaal tot rust komen in een moderne omgeving waar wij het als normaal ervaren dat we onze gasten mogen verwennen.

U kunt eindeloze strandwandelingen maken, er lekker op uit gaan in de maritieme stad Vlissingen of u brengt een bezoek aan de historische (winkel) stad Middelburg, het is allemaal binnen handbereik. Ook het mooie historische stadje Veere of de Deltawerken zijn makkelijk bereikbaar. Maar u kunt ook een overtocht maken met de veerdienst naar Zeeuws-Vlaanderen. Een trip naar de schitterende Belgische steden Brugge, Knokke of Gent mag u dan eigenlijk ook niet missen. Met de kinderen een dagje genieten van de attracties in het Arsenaal, het Maritiem MuZeeum of naar de film. Het kan allemaal. De enorme bioscoop staat bijna in onze achtertuin.

Omdat het hotel zo dicht tegen het gezellige centrum van Vlissingen en recht aan zee is gelegen, is er hier elk moment van het jaar iets te beleven. De Leugenaar is dan ook het gehele jaar door geopend. 

Wij heten u van harte welkom!

City & Beach Arrangement

2 nachten heerlijk genieten van het beste dat Vlissingen te bieden heeft; een gezellig stadscentrum en het prachtige strand! Vanaf slechts € 44,75 per persoon per nacht. Lees meer…

Voorjaars/ valentijnarrangement

Wij hebben een sfeervol voorjaars arrangement samengesteld, welke ook geboekt kan worden in het valentijnsweekend!
Aankomst op donderdag, vrijdag of zaterdag.

Prijs 3-daags arrangement
81,50 euro per persoon o.b.v. een 2-persoonskamer stadszijde kamer *

Lees meer…